Syyskokous & pikkujoulut 10.11.2023

Koska olimme kutsumassa TIVIA Kymenlaakson väkeä vastavuoroisesti mukaan pikkujouluihimme, haussa aluksi oli reilummankokoinen juhlatila, mutta parahultaisesti emme olleet yksin liikkeellä, joten vapaana oli vain Mikkelin Linnasauna. Loppujenlopuksi tuo tila riitti meille vallan hyvin, sillä kutsuvierailla olikin omat pikkujoulut samalle viikonlopulle.

Syyskokouksessa paikallisjäsenistä paikalla oli 75%, mikä kertoo suoraan siitä, että toimintamme paikallisesti toki kiinnostaa. Tilastot kuitenkin kertovat, että MITTY on ITKYn tavoin jäsenmäärältään valtakunnan pienin alueellinen yhdistys. Menneen kauden toimihenkilöt suostuivat jatkamaan, joten yhdistyksemme luotsaus on ainakin tutuissa käsissä.

Pikkujouluja vietimme ruokailun ja saunomisen merkeissä. Tällä kertaa tapahtuma oli kiitos kuluneesta vuodesta uskollisille jäsenille, eli yhdistys tarjosi illan jäsenetuna.

Kiitokset tarjoilupalvelu Vuoripululle maittavasta menusta, sekä Linnasaunalle mukavista tiloista. Kiitokset osallisille sekä hallitukselle kuluneesta vuodesta.

reported by: sihteeri