Syysolumppialaiset 2023

Oli aurinkoinen perjantaipäivä, kun meille koitti MikIt-kisat. Tilaa olisi ollut parille muullekin paikalliselle edustusjoukkueelle, mutta jostain syystä heitä ei paikalla nähty. Reput jätettiin saunatupaan (Ukonlinnan sauna) ja niin ylämaavaelluksen kautta askelsimme kisa-areenalle.

Olumppialaiset avattiin juhlallisesti hymnillä, jota ei ennen ole näissä sporttisissa kisoissa kuultu, ja tervetulopuheessa meitä valaistiin, että vastassa on ennen kokemattomia kisalajeja.

Ensimmäisenä lajina oli yksilöravit, missä ohjastaja toimitti myös ravihevosen virkaa. Ja ravikärryistä kävi kottikärryt.

Toisena kisalajina koettiin tennispetankki. Lähestymiset toimitsija merkitsi rikospaikkatodisteiden tapaan.

Kolmantena koettiin horisontaalimoukari. Pelivälineen tuli laskeutua sektorille, jotta tulos otettiin huomioon.

Neljännessä kisalajissa meidät aseistettiin ritsalla. Väliurheilua mitä suurimmassa osin, sillä nyt palikat saivat kyytiä.

Viidentenä meillä oli olumppiarenkaiden heitto, ja jotta emme pääsisi liian helpolla, kyseessä oli köysirenkaat.

Kuudes ja viimeinen kisalaji tarjosi konkreettisimmin mahdollisuuksia oppia edeltäjistä. Siinä sukellettiin johtotehtäviin.

Kisan päätteeksi oli ruokailu, palkintojen jako, sauna sekä vapaata seurustelua. Tuloksissa kärkikaksikolla oli tasapisteet, joten voitto ratkaistiin Mittyn hyväksi ilmiömäisellä yksilösuorituksella ritsa-ammunnassa: kuusi keilaa nurin viidellä kuulalla.

Hyvät kisat ja hyvä tunnelma. Hymyissä suin hajauduimme Imatran yöhön. Kiitokset mukaan lähteneille! Ja erityiskiitos Artolle, joka tarjosi kyydin majapaikkaamme Imatran kylpylään.

Reported by: tiedottaja

Mittyn edustusjoukkue vuonna 2023

Kultainen palkintosija: MITTY