Syyskokous ja toiminnankehittämisseminaari 28.-29.11.2020

 

Mikkelin tietotekniikkayhdistyksen rohkelikot kokoontuivat vuosikokouksen ja toiminnankehitysseminaarin merkeissä paikalle (ja osa jäsenistöstä videoyhteydellä etänä) nauttimnaan Villa Kaidan Kunkun puitteista. Kokouksesta siirryttiin sulavasti seminaarin pariin.

Muutamia otteita jäsenhankintaseminaarin pohdinnoista:
– Koetaan hankalaksi todentaa se, että täällä pääkaupunkiseudun pohjoispuolella on jäseneidein hankinta haastellisempaa, koska yhdistyksellä ei ole tarjottavaa niin paljon, kuin etelämmässä olevilla.
– Yritysvierailuja pyritään järjestämään niin, että sekä yritykset ja harjoittelupaikkoja etsivät tietotekniikka opiskelijat hyötyisivät TIVIA-yhteisöön kuulumisesta.
– TIVIA:lle olisi nöyrä toive, että keksittäisiin joku huippu vetonaula, jolla saisi yhteisöjäseniä yhdistykseen täällä kehä kolmosen toisellakin puolella.
– Yrityksiä voisi myös houkutella mukaan “stipendiohjelmaan“ opiskelijoille. Näin he tekisivät itsensä tunnetuksi tuleville alan ammattilaisille.

Etäyhteys mahdollistaa toiminnassa paljon, mutta paikapäällä kokouspuitteista pystyi nauttimaan toki laajamittaisemmin,
etenkin niistä saunan leppoisista löylyistä. Paljussa oli hyvä hetki rentoutua, tuijotella taivaalle ja nauttia metsän huminasta.

Ruokailuun oli hienosti huomioitu kaikki, ja seuraavalle aamulle oli myös tarjolla maukas kattaus.

Leenalle ja Eskolle iso kiitos mahtavasta kokouspaketin kokonaisuudesta.

Mittyläiset