Sählyturnaus MITTY vs ESATKY Lappeenrannassa 10.5.

Perjantaina 10.5. Lappeenrannassa debytoitiin ESATKY – MITTY välinen sählyturnaus. Maakunnallista yhteistyötä siis.

Sattumien summana pikkubussissamme matkusti vain pelaajat, kannustusjoukkojen jäädessä pois retkeltä. Kisa-areenalle heitä toki olisi mahtunut, samoin peliaikaa olisi ollut tarjolla isommallekin joukkueen kokoonpanolle. Tapahtuma oli Mittyn jäsenille ilmainen.

Edessä oli kolme vartin mittaista erää. Pelasimme aktiivisesti ja lämmin tuli. Ensimmäisestä erästä 10 minuuttia mentiin tilanteessa 0 – 0, jonka jälkeen ESATKY alkoi napsimaan tilanteita itselleen. Vastapuolen vaihtopeliä emme seuranneet, mutta vaikuttivat suosivan yhtä urheilijanuorukaista hyökkääjän roolissa.
Pari kertaa saimme osuman tolppaan, mutta tällä kertaa verkko vastapuolen maalivahdin takana ei päässyt heilumaan.

Turnauksen jälkeen koitti Laserkadun kerhohuoneella ESATKYn järjestämä sauna sekä ruokailu. Jäsenistön profiileista rupateltiin ja terveisiä vaihdeltiin, mutta tietotekniset aiheet pääosin sivuutettiin liikuntasessiosta palautuessamme.
Paluumatkalla bussissa kompuutteri-harrastuneisuus tuli kyllä sitten keskusteluissa esille vuolaammin.

Tästä on hyvä jatkaa, vaikka perinteen muodossa. Meille kerrottiin, että Lappeenrannan ja Imatran välillä oli viime vuosina pelitaukoa, joten maakunnalliselle liikunnalliselle yhteistyölle tietotekniikkayhdistysten välillä saattaisi hyvinkin olla kysyntää. KETKY tuli myös mieleemme – samanlainen puolentoista tunnin ajomatka kun on Jyväskylän ja Mikkelin välillä.

Kiitokset järjestäjille !!

Reported by : Tiedottaja