etusivu | johtokunta | tapahtumat | toiminta | yleistä | liittyminen | palauteyleistä
jäsenet
muut kerhot


mediarekisteri- ja tietosuojaseloste


Yleistä

Mikkelin tietotekniikkayhdistys ry. eli MITTY toimii entisen Mikkelin läänin alueella. Yhdistys on tietotekniikan parissa työskentelevien yksityishenkilöiden, yritysten ja yhteisöjen yhdysside. Tarkoituksena on olla paitsi linkkinä muiden alan ihmisten välillä, myös edistää tietotekniikan mahdollisimman tehokasta hyväksikäyttöä eri aloilla.Jäsenet


Mittyssä on jäseniä noin 80. Varsinaisia bittinikkareita ei Mittyn riveissä paljon ole, vaan jäsenistö koostuu monien eri alojen edustajista. Heitä kaikkia yhdistää kuitenkin atk:n voimakas hyväksikäyttö työtehtävissä. Mittyyn voi kuulua niin atk-alan vankka ammattilainen kuin myös tietotekniikan aktiivinen käyttäjä. Myös yhteisöjäsenet ovat tervetulleita Mittyyn. Mittyn jäsenenä kuulut automaattisesti Tietotekniikan liittoon. Tämä jäseyys mahdollistaa tiedon hankkimisen edullisesti ammattilehdistä. Niiden lisäksi sinulle tarjoutuu mahdollisuus tilata sopuhintaan myös muita lehtiä ja kirjoja. Liitto hoitaa jäsenyyteen ja etulehtiin liittyvät asiat, joten kannattaa surffata itsensä osoitteeseen http://www.tivia.fi/liity. Lehtien lisäksi jäsenet saavat erilaisia alennuksia tiettyjen yhteistyökumppanien taholta. Mitty on järjestänyt myös koulutusta. Aihevalintoihin voivat jäsenet vaikuttaa suoraan ottamalla yhteyttä vaikkapa johtokunnan jäseniin.


Muut kerhot


Yhteiset tapaamiset muiden maassamme toimivien tietotekniikkayhdistysten kanssa kuuluu myös ohjelmaan. Erityisesti vuorovaikutuksessa ollaan ITKY:n, ESATKY:n ja KYTKY:n kanssa vuotuisten "Syysolumppialaisten" merkeissä.

Perinteisen vuosikokouksen ja pikkujoulun lisäksi Mittyn jokakesäinen "Seminaariristeily Saimaalla" illanviettoineen on antanut jäsenille uutta potkua arkiseen aherrukseen.

Mittyn johtokuntaan kuuluu puheenjohtajan lisäksi kuusi jäsentä. Heiltä saa lisätietoja ja heihin voi olla yhteydessä yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi.