etusivu | johtokunta | tapahtumat | toiminta | yleistä | liittyminen | palaute

RISTEILY SAIMAALLA

Verkostoituminen realisoitui kesäkauden päätteeksi mukavissa merkeissä, sillä järjestimme risteilyn yhteistyössä paikallisen urheiluseuran kanssa. Matkakumppanimme Saimaalla oli sportclub Savilahden Woima, eli tuttavallisemmin sc SaWo. Vesille meitä lähti yhteensä 18 henkeä.

Sc SaWo oli alun perin perustettu sählytoimintaan, mutta sittemmin seuran linja toiminnassa on asettautunut lähinnä liikunnalliseen virkistystoimintaan. Risteilyn alussa oli luonnollinen hetki kummallekin yhdistykselle, heille sekä meille, esitellä itsensä ja houkutella samalla joukkoonsa uusia jäseniä. Osalla meistä oli jäsenyys kummassakin yhdistyksessä jo ennestään.

Keli oli aurinkoinen, lämmin ja tyyni, joten viihdyimme hyvin M/S Lola3:n kannella. Pian kuitenkin kävi kutsu aterioimaan. Meille oli tarjolla herkullinen kattaus, ja antimet myös tekivät hyvin kauppansa.

Sijaintimme paikannettiin nohevasti älypuhelimilla, ja niin rantauduimme Hietikselle saunomisen ajaksi. Aluksen kiuas antoi jämäkät löylyt, joista mahtui kerrallaan nauttimaan 3 – 4 henkeä. Saunonnan lomassa pelattiin Kimbleä ja Trivial Pursuitia, sekä bongattiin vesilintuja. Saimaan uimaolosuhteet olivat edelleen lämpimät.

Paluumatkalla vaikeat visailut keskeytettiin sopivasti tasapelitilanteessa, sillä ohjelmavastaavamme oli suunnitellut päämme menoksi monivalintavisailun. Visailussa pärjänneille joukkueille oli tarjolla valoa ja lämpöä, mikä sopikin ajankohtaan mainiosti, sillä pimeys (ja sumu) olivat laskeutuneet ulkosalla.

Reissu oli mukana breikki arkeen. Kiitokset järjestäjille, sekä aluksen kapteenille ja kansimiehelle!

 

reported by: Marko