etusivu | johtokunta | tapahtumat | toiminta | yleistä | liittyminen | palaute
SYYSOLUMPPIALAISET 2007

Syksyisen kauniina perjantaipäivänä lähdimme perinteisiin syysolympialaisiin vahvalla kahden (Jakke ja Jorma) hengen joukkueella. Pienen harhailun (tarkasti 270 metriä) jälkeen saavuimme kisapaikalle juuri ilmoitettuun kisojen alkamisaikaan.

Kisat alkoivat perinteisesti ja kun doping-asiat oli saatu kuntoon, alkoi varsinainen koitos. Lajit olivat seuraavat:
1. Asennusmedian saattaminen tietokoneen keskusyksikköön, eli kuinka monta CD levyä kymmenestä osuu avoimeen keskusyksikköön.
2. Tölkky eli tutun Mölkky -pelin uudempi muunnos alumiinisilla pelivälineillä.
3. Printterin testisivun heittäminen mahdollisimman kauas.
4. Sanaviesti, jossa joukkueen täytyy kirjain kerrallaan rakentaa annettu sana kolmen puretun näppäimistön nappuloista. Kylläpä ADMINISTRATOR (tai jotain sellaista) on hankala sana ja funktionäppäimiä on ainakin puolet kaikista näppäimistä. Kokeilkaa vaikka.

Saunominen sujui perinteisesti. Sauna oli kuuma ja vesi järvessä kylmää. Ja olut oli tietenkin märkää.

Isännät olivat laittaneet pöydät koreaksi. Juomaa ja ruokaa oli riittävästi ja se oli TODELLA hyvää. Kiitos vain emännille vielä.

Sitten seurasi illan kohokohta eli palkintojen jako. Pieni joukkueemme ei kärsinyt laskentatekniikasta. Lajien pisteet laskettiin keskiarvojen ja ajan perusteella. Yllätyksemme oli kuitenkin jonkinmoinen, kun emme saaneet toistakaan palkintoa (jota ehkä odotimme). Niinpä viimeisenä jaettu palkinto (Siis ENSIMMÄINEN sija) matkasi kanssamme takaisin Mikkeliin.

Kisapaikalla oli mahdollisuus yöpymiseen ja käytimmekin mahdollisuutta hyväksemme. Aamulla kaunis auringonpaiste kruunasi kotimatkamme. Perille saavuttiin - ei kovin väsyneinä, mutta onnellisina.

- Jorma -

Ai niin se palkinto. Sehän oli erittäin kuivaa kotimaista valkoviiniä. Ja voittajille tietenkin muita joukkueita isompi annos.