etusivu | johtokunta | tapahtumat | toiminta | yleistä | liittyminen | palaute

SYYSKOKOUS & PIKKUJOULUT 11.11.11

Askeleemme veivät meitä tällä kertaa kohti Kenkäveroa. Juhlapaikan pihavalaistus oli perinteisen upea, joten meille oli yllätys, että MITTY oli kyseisen illan ainut seurue paikanpäällä - itse asiassa meidän kunniaksi lankesi avata Kenkäveron pikkujoulukausi tältä vuodelta. Kuutisen vuotta takaperin samaisessa paikassa vietimme iltaa nauttien revyyteatterin ohjelmanumeroista, mutta koska tänä vuonna oletimme paikalla olevan muitakin illanviettäjiä, ohjelmaideat olimme skipanneet suosiolla. Kenties samaisena päivänä avattu uusi kauppakeskus vaikutti ihmisten liikkeisiin. Osin päällekkäisyyksienkin vuoksi aivan parinkymmenen osallistujan ryhmäkokoon emme yltäneet: 12 ilmoittautuneesta paikalle saapui 11 mittyläistä.

Syyskokouksen kulku

Syyskokous sujui hyvin ja osanotto kokouksen puheenvuoroihin oli jopa aktiivista. Syysolumppialaisten osalta tulevalle johtokunnalle jää harkittavaksi, pitäisikö kuljetuksen yksikkökustannukselle asettaa katto.

Vuoden 2012 johtokuntaan tuli ehdokkaita juuri sopiva määrä, joten ääntenlaskijoiden palveluksia ei tarvittu. Lisäksi yhdistyksen puheenjohtaja pääsi jatkamaan samassa luottamustehtävässä seuraavalle kaudelle. Risto Korhosen luotsaamaan joukkioon, eli Mittyn toimintaa vetämään, valittiin Mervi Muurikka, Toni Mäkinen, Satu Niemi, Jukka Orava, Teuvo Poutiainen, sekä Mikko Rongas. Tehtäväjako heidän kesken selviää sitten järjestäytymiskokouksessa tulevan vuoden alussa. Sattumien summana kuluneena vuonna meiltä ei ollut edustusta läsnä liittokokouksissa, mutta vuosikokous päätti jatkaa samaa linjaa, että liittokokousedustajana toimii yhdistyksen puheenjohtaja, ja hänen estyessään johtokunnan valitsema henkilö.

Pikkujoulujen kulku

Kun puolituntinen kokous oli nuijittu ohi, maksoimme kukin illalliskortin (10 e) rahastonhoitajalle ja niin pikkujoulut pääsivät käynnistymään glögin siemailulla. Toki kuumasta joulujuomasta olisimme voineet nauttia jo kokoustelun lomassa, mutta pärjäsimme vallan mainiosti vapaavalintaisella kokousjuomallakin sen ajan.

Perinteinen joulupöytä maistui meille hyvin, ja aterian päälle nautimme kahvit konjakilla / liköörillä. Perinteinen mittyläisten yhteinen jouluateria siis, tyylikkäästi nautittuna. Ja ilman taustamusiikkia.

Muistelimme hieman kulunutta vuotta, jonka tavoitteet olivat jopa toteutuneet - saimme joukkoomme opiskelijajäseniä, teimme yritysvierailun, ja lisäsimme yhteistoimintaa. Muistelimme myös, onko harjoittelijoiden perehdyttämisessä tehty kehitysharppauksia. Tietojärjestelmien suhteen ratkaisut ovat olleet enemmän tai vähemmän edistystä – kertoi ketterä käyttäjäpalaute. Muutosta on ilmassa, ja tulevaisuuden avaimet käsissämme.

Jakke tuurasi joulupukkia jakaen pikkupaketit, jotka olivat ilmestyneet porstuan pieleen. Jekkupakettia, namusia, ja härpäkkeitä – muassaan sellaisia esiin kuoriutui. Ja illan päätteeksi teimme mittyläisittäin historiaa: poistuimme (ainakin tältä) juhlapaikalta jo ennen iltayhdeksää.

 

reported by: Marko