etusivu | johtokunta | tapahtumat | toiminta | yleistä | liittyminen | palaute

SYYSKOKOUS JA PIKKUJOULUT

Älä kieltäydy kahdesti… kolmella mittyläisellä oli lupa eliminoida ja vaimentaa flunssaviiruksen vaikutuksia, kun 11 vetäytyi päämajaan laatimaan strategista linjausta. Olimme liikkeellä kahden pisteen taktiikalla.

Syyskokouksen kulku

Nostimme Rosson glögimaljat, ja Jorman tervehdyssanojen jälkeen todettiin sääntömääräinen syyskokous kutsutun koolle hyvissä ajoin; kokouskutsu oli julkaistu Tietokone-lehden lokakuun numerossa, ja Mittyn websivulla 14. sekä sähköpostitse 15. päivä. Myös pienimuotoista Facebook-viestintää oli käyty. Nimiluettelo kiersi pöydän ja esityslista oli käypänen.

Kokouksen toimihenkilöiden valinta oli varsin kivuton. Kannatusjäsen ehdotti Jormaa nuijan varteen, ja valittu pj kutsui Sadun kokouksen sihteeriksi. Logistisista syistä pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Teuvo ja Marko, jotka toimivat tarvittaessa myös paikallekokoontuneen seurakunnan ääntenlaskijoina.

Toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle säilyi suht entisellään, ja todettiin, että johtokunnan esittämä talousarvio ei ollut ristiriidassa toimintasuunnitelman kanssa. Kokouksessa keskusteltiin toki erillisen jäsenmaksun mahdollisuudesta, mutta päädyttiin siihen, että sen ei odotettu edistävän jäsenmäärän kasvua.

Vuoden 2011 johtokunnan valinta sujui kuin tanssi: Uusien rytmien saloihin meidät tulee johdattelemaan Risto Korhonen, ja rytmiorkesterin jäseniksi valittiin Tuija Jaakkola, Toni Mäkinen, Satu Niemi, Marko Näivö, Jukka Orava sekä Teuvo Poutiainen.

Toiminnantarkastajiksi tulivat valituiksi Jorma Flinkman (varalla Marjo Myyryläinen) sekä Jaakko Nuuja (varalla Mervi Muurikka). Tulevana toimintakautena Mittyn ääntä Tietotekniikan liiton kokouksissa kannattelee joko puheenjohtaja tai pj:n ollessa estyneenä johtokunnan valtuuttama henkilö.

Pikkujoulujen kulku

Syyskokouksen jälkeen siirryimme Vilee Bristoon, jossa meitä hemmoteltiin – muihin pöytiin ei tarjoiltu ;-) Viinit olivat paikan omaa maahantuontia, mutta aterian raaka-aineet olivat pääosin omasta maakunnastamme kotoisin.

Hajauttamalla illan toiminnan kahteen paikkaan onnistuimme eksyttämään joulupukin. Reportteritonttujen varalta menimme vielä jatkoille My Coffee:n viereiseen anniskelupaikkaan.

Ilta sujui leppoisasti, ja opimmepa tänään myös jotain IT-maailmasta: vahva kirosana kelpaa vahvaksi salasanaksi. Kiitokset Rossolle kokoustilasta ja maittavasta glögistä, sekä Vilee Briston isännälle illallisesta. Kiitos myös iltaamme osallistuneille ja hengessä mukana olleille. Kaikille mittyläisille oikein hyvää joulunodotusta ja menestystä alkavalle uudelle vuodelle 2011!

 

reported by: Marko