etusivu | johtokunta | tapahtumat | toiminta | yleistä | liittyminen | palaute

SYYSKOKOUS JA PIKKUJOULUT

Pikkujouluglögit nautimme tällä kertaa Pruuvin kabinetissa. Jykevä kalustus oli varattu 10 mittyläiselle. Alun perin olimme varanneet Kekkolan kartanon rantasaunojen kera kokous- ja pikkujoulumiljööksi, mutta ennakkoilmoittautumisia emme saaneet riittävästi, joten tarvittiin "Plan B".

Syyskokouksen kulku

Glögin nauttimisen ja yhdistyksen puheenjohtajan tervehdyssanojen jälkeen todettiin sääntömääräinen syyskokous kutsutun koolle riittävän ajoissa ja olevan osanottajamäärältään päätäntävaltainen. Kokouskutsu oli toimitettu sähköpostijakeluna, sekä se julkaistiin Mittyn www-sivuilla 2. marraskuuta. Alkuperäinen kokouspaikka jouduttiin käytännön syistä vaihtamaan ja tästä tiedotettiin jäsenistöä erikseen. Tiedottaja oli laatinut valmiin lomakkeen osanottajaluettelon pohjaksi. Se kiersi pöydän ja liitetään myöhemmin pöytäkirjaan mukaan. Esityslista todettiin käypäiseksi.

Ensi töikseen meidän oli valittava kokoukselle niinkutsutut toimihenkilöt. Jorma istui valmiiksi lasitetun pöydän päässä, joten hän pääsi jakelemaan puheenvuoroja. Sihteerin tehtävä lankesi Marjolle, ja pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Satu ja Teuvo, jotka toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina.

Toimintasuunnitelma hyväksyttiin sellaisenaan, ja talousarvio täsmennettiin vastaamaan toimintasuunnitelmaa. Päätettiin, ettei TTL:n jäsenmaksun lisäksi kerätä MITTYn jäseniltä erillistä jäsenmaksua toimintavuonna 2010.

Jorma Flinkman suostui jatkamaan luottamustehtävää yhdistyksen puheenjohtajana. Toimivuuden takaamiseksi valittiin johtokuntaan kuuluvaksi puheenjohtajan lisäksi 6 henkilöä; kauden 2010 ”orkesteriin” jäseniksi tulivat valituiksi Tuija Jaakkola, Risto Korhonen, Marjo Myyryläinen, Satu Niemi, Marko Näivö, sekä Teuvo Poutiainen. Liittokokousedustajaksi nimitimme Satu Niemen, ja tarvittaessa hänen ollessa estynyt johtokunta nimeää edustajan.

Pikkujoulujen kulku

Syyskokous sujahti todella nopeasti läpi, sillä se kesti vain 26 minuuttia. Siirryimme pääsalin puolelle aterioimaan. MITTYn jäsenille huippu-huokeaan illalliskorttiin kuului alkupala, pääateria, jälkiruoka, sekä kahvit konjakin/liköörin kera. Ruokajuomaksi valitsimme talon suosittelemaa punaviiniä, joka soveltui sekä alkupalan että pääaterian kanssa nautittavaksi, ja liha-aterian sulattajaksi valitsimme Marskin ryypyn.

Paikalla pyörähti myös jou-jou pukki muistamassa kunnostautuneita mittyläisiä pienin paketein.

Kääreistä paljastui niin valoa yöhön kuin hengellistä ja fyysistä huolenpitoa. Sen kummenpaa hittilahjaa ei tälle vuodelle nimetty, sillä erikoisimmat lahjat (budjetti huomioon ottaen) on taidettu jo kokea aiempina vuosina.

Kiitokset Pruuvin henkilökunnalle sekä iltaamme osallistuneille. Kaikille mittyläisille oikein hyvää joulunodotusta ja menestystä alkavalle uudelle vuodelle 2010!

 

reported by: Marko