etusivu | johtokunta | tapahtumat | toiminta | yleistä | liittyminen | palaute

PELI-ILTA

Mittyn syyskauden toiminnassa oli tällä kertaa vuorossa peli-ilta. Kävimme tutustumassa Mikkelin jäähallin tietotekniikan sovelluksiin sekä kuulemassa valmentajan kuulumisia, sillä illan kohokohtana oli Jukureitten kotipelien kauden avaus. Mittyn hankkimaa pelipakettia evästyksineen riitti 30 ensimmäiselle. Meitä mittyläisiä oli paikalla mukavasti, mutta aitioomme olisi mahtunut enemmänkin.

Peli oli mielenkiintoinen. Tilanne vaihteli sopivasti kotijoukkueen ja vieraan johtaessa vuorotellen. Kolmas erä olikin jo lähes juhlaa, sillä Jukurit tasoitti pelin 2-2:een. Hyvin pian tämän jälkeen Jukurit tekivät johtomaalin, joten Kalpa kaatui luvuin 3-2. JES!

Illan kulusta voisi mainita: "Olimme kerrankin kaikki ajoissa perillä!" Jukureitten isäntä tavattiin 'Sidin' omien sanojen mukaan " suoraan housut kintuissa". Järjestely toimi jouhevasti, vaikka kaikilla isäntäväen edustajilla olikin ihan säpinää työn merkeissä. Saimme huomata ettei jääkiekkopelikään onnistu ilman tietotekniikka ja muita oheistoimintoja hoitavia henkilöitä.

Ainakin allekirjoittanut sekä Aila ja Katja T. kävivät tutustumassa 'tiskijukan' työhuoneeseen, jossa todellakin eletään ajan hermolla. Videokameroiden kuvat 'miksataan' (tai jotain sen tapaista) suoraan videoscreenille. Tarpeen mukaan pyöräytetään parit hidastukset ja väliin lähetetään kaupallista aineistoa, arvontojen voittonumeroita tai (aikaisemman kokemuksen perusteella) kevään play-off peleissä tekstiviestejä jne.

Musiikkimestari hoitelee tilanteen mukaiset rytmit katsojien ja pelaajien iloksi ennalta valmistellun valikoiman mukaan. Kyseisenä iltana mielestäni osuvin musiikki oli tilanteessa, jossa KalPan pelaaja kaatui ja jäi makaamaan maahan (filmaamaan) kun sattui - musiikkina kajahti "Et usko kuinka koskeekaan..". Pelin tiimoilta kuultiin monta muutakin osuvaa musiikinpätkää . Mainittakoon vielä että jokaiselle Jukureitten pelaajalle on aivan oma biisi, joka soitetaan jos kyseinen pelaaja ansioituu jäällä.

Lähes ensikertalaisen kommentteja: " Yleisön kannustus oli kiitettävää, eikä turhaan sillä voitto tuli kotiin. Tosin jos itse voisin valita niin seuraavaan peliin en tahtoisi sitä katsomon kovaäänisintä kannustajaa juuri oman selkäni taakse." " Cheerleader-tyttöjen ammattimaista työskentelyä oli ilo seurata. Tätä ennen en olisi uskonut, että esim. Pirkka-tuotteille tai Marsalkka-oluelle on mahdollista laatia omat tanssikoreografiat."

Lisätään vielä etteivät kaikki mittyläiset katsojat huomanneet kyseisiä koreografioita ollenkaan vaan keskittyivät täysillä jääkiekkoon. Mutta jokaiselle riitti jotakin katsottavaa!! Olisikohan meillä nyt kiitoksen paikka Jukureille?

Marjo