etusivu | johtokunta | tapahtumat | toiminta | yleistä | liittyminen | palaute

KEVÄTOLUMPPIALAISET 2016

Kisajoukkueet kokoontuivat tällä kertaa Kouvolaan, koivujen ollessa hiirenkorvilla. Kevätolumppialaisia helli lämmin ja aurinkoinen keli, ja urheilupuiston kenttä avautui edessämme valmiina toimimaan mittelön areenana.

Jotta MITTY sekä KYTKY eivät olisi jyränneet joukkuelajeissa liian dominoivasti, Esatky ja Itky yhdistivät voimansa ja tekivät pari strategista siirtoa. Ja niin kisat pääsivät käyntiin.

Ensimmäisenä lajina oli Suomi-viesti. Säännöt olivat tiukat mutta muuten tyyli vapaa. Tämän aikana oli aistittavissa, ettei verenmaku suussa tarvitse kisata, vaan asenne ratkaisee. Tai sitten ei...

Toisena lajina koitti kuulan työntö. Kisakalusto oli vähän järeämpää kaliiperia, ks. kuvat. Yliastutut suoritukset reilu tuomaristo kuitenkin mittasi kaiken varalta.

Kolmantena koitoksena oli keihäänheitto. Keihäälle vähäinen kustomointi oli sallittua, poislukien paino-ominaisuuksiin puuttuminen. Hyvällä tekniikalla keihäs lähtikin lupaavasti liitoon, mutta vastatuulipyörteet tekivät kepposia.
Kytkyn sponsoroima moukarinheitto koitti neljäntenä kisalajina. Ajoitus oli oltava kohdallaan, jotta hiiri sai kyytiä oikeaan suuntaan.

Viimeisenä numerona kisattiin kolmen paperilennokin aerodynaamisista ominaisuuksista. Turbulenssilta emme voineet välttyä.

Sitten kavuttiin 8 kerrosta arjen yläpuolelle, saunomaan sekä ruokailemaan. Sekä julistamaan tulokset. Pisteet olivat menneet hyvin tiukoille, kaikki joukkueet yhden pisteen piste-erolla toisistaan. Toissavuotinen toistui, eli pokaalin pokkasi MITTY. Kyseessä on kiertopalkinto, johon toivotaan kunkin järjestysvuorossa olevan yhdistyksen lisäävän jotain omaa. Kytky kevätolumppialaisten järjestäjänä oli luovuttanut siihen mukaan kisoista tutun moukaroidun hiiren.

Ilta sujahti nopeasti, mutta kyllä porukka siellä ennätti rupatella tietoliikennetekiikan hienouksistakin. Ideoitiin myös hieman lisää yhdistysten välisestä yhteisestä toiminnasta, ja kuinka se voisi tuoda lisäarvoa houkutellaksemme keskuuteemme lisää jäseniä.

Kiitos kaikille!

Reported by: Marko