etusivu | johtokunta | tapahtumat | toiminta | yleistä | liittyminen | palaute

Kevätkokous sekä teatteri-ilta 12.03.2010

Kokoonnuimme 90-vuotiaan Mikkelin teatterin kahvioon pitämään kevätkokoustamme. Tilaisuus alkoi sujuvasti kokoustarjoilulla, pikkusuolasella kahvin/teen kera, ja Jorman tervehdyssanojen jälkeen itse sääntömääräinen kevätkokous pääsi alkamaan.

Koska kokouspäivän iltaohjelmaan ryhmäliput oli varattava ajoissa, jäsenistöä lähestyimme kokouskutsun kanssa myös hyvissä ajoin; kokouskutsu julkaistiin Mittyn verkkosivulla 20. päivä sekä sähköpostitse 20. tammikuuta, ja 10. helmikuuta se komeili Tietokone-lehden tietopalstalla. Kokouskutsu oli mukana myös Tietotekniikan liiton sähköisessä jäsentiedotteessa. Kokoukseen saapui 8 yhdistyksen jäsentä, joten yli 90 % mittyläisistä oli kyseisenä kellonlyömällä estyneitä tahi luottavaisin mielin, että toiminta jatkuu myös ilman henkilökohtaista panosta tällä kertaa.

Viime vuonna MITTYn toiminta oli tavanomaista suppeampi, sillä kaksi peruskiveä - seminaariristeily sekä edustus syysolumppialaisissa - päädyttiin peruuttamaan yllättävän alhaisten ilmoittautumismäärien vuoksi.

Itse kokouksessa ei käsitelty uusia aiheita, mutta pykälässä "Muut asiat" johtokunta sai evästykseksi ottaa selvää, voisiko sääntöjen puitteissa Mikkelin tietotekniikkayhdistys ry tukea jonkun toisen yhteisön tietoteknisiä hankintoja.

Kokouksen päättymisen jälkeen keskustelimme koulutustilaisuuksien järjestämismahdollisuuksista. Jätimme hautumaan hyvän idean, että paikkakunnalle jonkun työyhteisön pyynnöstä saapuva yhteistyökumppani voisi palvella myös MITTYn jäsenistön tiedonjanoa. Paikallaolijoita muistutettiin myös MITTYn avatuista facebook-sivuista.

Illan päätteeksi mittyläisille oli tarjolla teatteri-ilta. Meidän oli tarkoitus tulla seuraamaan musiikkikomediaa nimeltä "Iltatähti", mutta samaisena päivänä yhteyshenkilölle tuli tieto esityksen peruuntumisesta ja korvautumisesta toisella näytelmällä. Viesti tavoitti viimeiset lippunsa varanneet vasta kokouspaikalla.

Ohjelmamuutos niitti teatteri-illan osallistujamäärää, mutta yhdeksälle mittyläiselle sopi se, että illan ohjelmanumerona oli "Serverihuoneeseen en äitee ota".

 

reported by: tiedottaja