Mikkelin tietotekniikkayhdistys ry

Kaakonkulman Olumppialaismatka Tallinnaan 30.-31.8.2014

Tänä vuonna kisakassiin piti pakata mukaan myös passi ja hammasharja, sillä syysolumppialaisten koitokset veivät meidät ihan ulkomaille asti, Tallinnaan, jossa neljän alueellisen yhdistyksen edustusjoukkueet kohtasivat mittelemään paremmuuttaan.

Kisaohjelmaan oli merkitty päälajiksi keilailu, mutta kisamajoituksesta vastaavan hotellin buukkausvirhe esti sen toteutumisen. Oli siis turvauduttava paikanpäällä täydentäviin/vaihtoehtoisiin kisalajeihin.

Tarkkuusheitossa pärjäsi ESATKY ja me mittyläiset hienosti toisena. Kiekonheitossa MITTY oli ylivoimainen. Kolmiloikassa kun ei ollut mukana vauhdinottoa, jäimme siinä siten kolmanneksi. Oluen käsittelyssä pärjäsimme myös kiitettävästi.

Kun kaikki lajit oli suoritettu, tuomaristo tarkisti tulokset ja lopuksi palkintotilaisuus järjestettiin vanhan kaupungin saksalaishenkisessä ravintola Beer Housessa. Kultaa voitti MITTY, hopeata ITKY, pronssille päätyi järjestävä taho ESATKY, ja KYTKYn sinnikäs edustusjoukkue jäi neljännelle sijalle.

Ensi vuonna kisojen järjestäminen lankeaa Mikkelin tietotekniikkayhdistykselle, joten syysolumppialaisrouhu syttyy siis seuraavan kerran jossain päin Etelä-Savoa.

Reported by: toimitus

 

Tapahtumalaji: