Ajankohtaista:

Kevätkokous järjestetään La 22.4. kello 18:00 Mikkelin teatterin tiloissa. Esillä sääntömääräiset asiat ja paikallisjäsenyydestä päättäminen. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.


Kokouksen jälkeen kello 19:00 mahdollisuus osallistua teatteriesitykseen: Tuntematon sotilas.
Omavastuuosuus 10€ maksettava 15.4. mennessä 


Ilmoita osallistumisesta: ilmoittaudun@mitty.fi -jotta saamma kaikille halukkaille lipun ja osaamma varata kahvia.OLETKO KUULLUT MEISTÄ?

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry, TIVIA, on valtakunnallinen ja puolueeton tietotekniikka-alalla toimivien yhdistysten yhteistyöjärjestö. Verkostoitumalla saat arvokkaita kontakteja muista alan ammattilaisista etkä jää ongelmiesi kanssa yksin. Mukaan pääset jäsenyhdistyksen kautta. MITTY on paikallisyhdistys tässä TIVIA-yhteisössä.

JÄSENKAMPANJA

TIVIA-yhteisön kampanjasta tarkemmin osoitteessa Osallistu TIVIAn jäsenkampanjaan.


 


PS. Mitty on nyt myös Facebookissa
(ryhmä "MITTY - Mikkelin tietotekniikkayhdistys ry")

Oletko huomannut, että jäsentiedotteemme MITTYn tapahtumista ei ole pitkään aikaan tavoittanut Sinua? Oletko kaivannut mahdollisuuksia ottaa jäsenyydestäsi enemmän irti - lehtien lisäksi, mutta sähköpostilaatikkosi ei ole hiiskunnut jäseneduista mitään?

Se ei ole ongelma - käy Tivian nettisivuilla (ja siellä kohta "Jäsenille") ja päivitä Sinun jäsenlomakkeellesi tieto mail-osoitteesta, josta jäsenpostia haluat seurata. Näin ovat muutkin mittyläiset olleet mukana karsimassa "kuolleita" ja vanhentuneita osoitteita, jotka jarruttavat tiedon välittämistä.

Jos Sinun yhteystietojen päivittämisessä jokin askarruttaa, kysy liiton jäsentietojen hoitajalta tai ota yhteys paikalliseen jäsenvastaavaan.


Jos haluat mukaan matkoille ja toimintaan, voit liittyä Mittyyn Tivian sivuilla - tivia - liity. Myös perheenjäsenen voi liittää Mittyyn - ja edullisesti.
Huom! Opiskelijoille hyvät liittymisedut.

päivitetty 2.12.2016 

johtokunta | tapahtumat | toiminta | yleistä | liittyminen | palaute